top of page
template copy-1.png
Benner New-1.png
Montenegro(1).png

[SK jazyk] MTV Tour 2021 - Spoločne prejazdime Európu [Lets rYde Europe Together]

MTV Tour 2021 je pre všetkých jazdcov Can Am SPYDER a RYKER, ktorí chcú s ostatnými spoznávať krásnu Európu. Bude sa konať každý rok v inej krajine a pokiaľ ide o rok 2021, začníname na Slovensku. Prečo? Pretože, hlavným organizátorom, je MartinTheVlogger, ktorý je veľmi hrdým Slovákom a chcel by sa s vami všetkými podeliť o krásu Slovenska.

Oficiálna časť prehliadky je od štvrtka do nedele 1. - 4. júla, ale pre tých, ktorí chcú preskúmať niečo viac, je k dispozícii rozšírená verzia až do utorka 6. júla.


Oficiálne kanály MTV Tour 2021::

Facebook Stranka Podujatia - klikni sem [EN jazyk]

Čo je potrebné spraviť ?:

* Zarezervujte si Oficiálnu (4 dni) alebo Predĺženú (6 dní) TOUR

* Zbaľte sa

* Naplňte nádrž

a už si len užívajte. Ostatné už nechajte na nás!!!

Oficiálna Tour dátum: 01.* - 04. Júl 2021 Štvrtok až Nedeľa

Predĺžená Tour dátum: 01.* - 06. Júl 2021 Štvrtok až Utorok

*Začiatok Tour: 01. Júla v ranných hodinách, v Bratislave, Slovensko


Ubytovanie / Základný tábor (01-04 Júla):

Hotel Marlene****, Osčadnica, Slovensko

Tento útulný hotel v drevenom štýle sa nachádza v prekrásnej prírode a ponúka veľmy potrebný odpočinok po dlhom dni na motorke. V cene sú zahrnuté raňajky a večere podávané formou bufetu. Cena rovnako zahŕňa neobmedzený vstup do wellness.


Ubytovanie / Predĺžená Tour (po skončení Oficiálnej Tour 04-06 Júl): bude potvrdené nesôr. Kvalita ubytovania bude zachovaná!


Koniec registrácie: 31.Marec 2021 ALEBO v momente ked sa zaregistruje 35 motoriek (SPYDERov / RYKERov) (čokoľvek nastane prvé)

Registračný poplatok: 20% z celkovej ceny balíka ktorý si zvolíte

V prípade, že MTV Tour 2021 sa neuskutonční z dôvodu COVID19, bude vám vrátený celý registračný poplatok !!!


OFFICIÁLNA (4 dňová) alebo PREDĹŽENÁ (6 dňová) TOUR

Dôležité informácie:

* Podujatie je organizované ako skupinové jazdenie, avšak trasy a POI (body záujmu) budú zdieľané a každý kto bude chcieť môže jazdiť samostatne alebo v menších skupinkách

* Deň 2 a deň 3 budú mať dve možnosti:

JAZDA - viac km za deň

PRIESKUM - trochu menej km, ale zato budú nahradené návštevou hradu a jaskyne (vstupné nie je zahrnuté v cene)

* Dodatočné ubytovanie v prípade potreby od stredy do štvrtka v Bratislave, pred začiatkom TOUR - bude organizované skupinovo na základe záujmu, aby sme mohli zabezpečiť lepšie ceny pre všetkých

* Ubytovanie má kapacitu pre osoby so zdravotným postihnutím, dajte mi prosím vedieť vaše špeciálne požiadavky na martinthevlogger@gmail.com poprípade na +421 902 944 669

* Ak majú niektorí z vás špeciálne požiadavky na stravu, dajte mi vedieť na martinthevlogger@gmail.com


Program Tour:

Deň 1 - Cieľ je dostať sa z Bratislavy do základného tábora v Oščadnici. Použijeme malebné cesty, vzhliadneme úžasné zámky a prefrčíme cez vinice a malebné historické dediny

Zámok Smolenice

Jedna z ciest, po ktorej pôjdeme, je samozrejme Pezinská Baba. Je to MECCA jazdenia na Západnom Slovensku a preto ju musíve prejazdiť aj my.

Deň 2 - Cesta okolo Vysokých Tatier - Ak ste na Slovensku, je hriech nenavtíviť naše Vysoké Tatry. Cesty s úžastnými výhladmi nas budú sprevádzať na okruhu okolo týchto majestátnych hôr. Cesta bude trvať celý deň.

Hight Tatras / Vysoke Tatry

Tí, ktorí sa budú chcieť dozvedieť niečo viac o histórii, bude k dispozícií prehliadka Oravského hradu ktorý sa nacadza na vrchole kopca a sú z neho krásne výhlady.

Oravský Hrad a prehliadka

Deň 3. - Preskúmame stred Slovenska. Jedna zastávka bude v slovenskej tradičnej dedine. Je to múzeum, ktoré však nie je múzeom, ako si ho možno predstavujete, ale skôr je nádhejnou dedinkou v úchvatnej prírode. Nemusím spomínať kľukaté lestné cesty, ktoré tam vedú, však?

Pre tých, ktorí budú budú mať záujem a budú sa chcieť trochu ochladiť počas horúceho dňa, navštívime jednu jaskyňu a zúčastníme sa krátkej prehliadky. Jaskyne sú jednou z dominánt Slovenska a musíte navštíviť aspoň jednu, aby ste mohli povedať, že ste naozaj spoznávali krásy našej prekrásnej krajiny.

Deň zakončíme okolo najväčšieho hradného komplexu v strednej Európe - Spišký Hrad a poberieme sa späť do nášho základného tábora.

PREDĹŽENÁ TOUR pokračuje tu:

Deň 4 - Cieľom dňa je dostať sa do „hlavného“ mesta na východe - Košíc. Na našej ceste samozrejme bude veľa krásnych miest, ktoré treba jednoducho vidieť a ciest ktoré treba prejazdiť. Pokúsime sa však doraziť na ubytovanie o niečo skôr, aby sme si mohli mesto vychutnať. Košice sú nádherné historické mesto, ktoré sa oplatí si prejsť, ochutnať, zažiť.

Deň 5. - Zamierime na "ďaleký" východ, na hranice s Ukrajinou. Príroda a cesty, ktoré niekedy vedú absolútne nikam, sa jednoducho MUSIA zážiť.

Urobíme si pár zastávok a pozrieme si Drevené kostolíky Slovenských Karpát, ktoré sú na zozname svetového dedičstva UNESCO a ktoré okrem úžasných scenérií a histórie ponúkajú aj vynikajúce cesty, po ktorých sa vydáme.

Deň zavŕšime blízko stredu Slovenska a užijeme si jednu poslednú spoločnú noc, kým sa všetci vydáme na cestu späť domov. Plný nových spomienok a priateľstiev.


VIDEO TEASER MTV TOUR 2021

Program TOUR sa môže mierne upraviť, ale informácie budú zdieľané.

 

Pár informácií o MartinTheVlogger

Som trošku šialený jazdec, ktorý chce precestovať svet so svojím BRP SPYDER F3s známym ako „TheBeast“ - "Beštia"

V mojich vlogoch nájdete zaujímavé miesta, videá so zábermy z drona, bláznivé momenty a veľa zábavy a uvoľnenej atmosféry.


©MTV Manufacturing

Contact me on Facebook or Instagram



170 views

Comments


bottom of page